De Grote Update! We zijn er weer!

Lieve vrienden van De Mallemoere,

Na hard bikkelen en alles weer op de plek gezet hebben is het weer tijd om te koken!  Vanaf nu zijn  we iedere vrijdag weer open vanaf 18:00 er zal geserveerd worden om 18:30. Zoals jullie van ons gewend zijn, alles veganistisch en biologisch.

Het adres is,Hisveltplein 21 in Presikhaaf. Wij zitten in het pand bij Locatie Spatie.

Mallemoere

MallemoereOmdat wij niet meer zoveel plekken hebben voor eters zal er met reserveringen gewerkt worden. Dit kan op 2 manieren.

  • Bel voor Vrijdag 14:00 naar :
    06 37464775
     
  • Of laat op de Mallemoere Facebook weten voor 14:00 op de vrijdag dat je wilt reserveren en voor hoeveel personen. Dit kan door middel van een privé bericht.

MAAR dat is nog niet alles!

Wij gaan namelijk ook het eten verzorgen voor Buitenpodium de Blauwe Kikker! Hier kun je eigenzinnig genieten van stukjes cultuur, met de kunst om samen te komen, in een broedplaats voor mens en natuur, voor jong en oud om weg te dromen. Optredens in de muziekkoepel, kunstzinnig/creatief programma om het podium, kinderprogramma, beeldentuin op het terrein van Kunstwerkplaats Schuytgraaf Arnhem.

Aanstaande zondag 18 mei trappen wij af!  Tijdens het festival op Buitenpodium de Blauwe Kikker kunnen jullie vann 14.00 t/m 17.00 uur heerlijke veganistische broodjes seitanworst met komkommersalade gegeten worden!

Blauwe Kikker

Locatie: Kunstwerkplaats Arnhem naast station Arnhem Zuid. En het wordt heerlijk weer, maar liefst 23 graden. Hot hot hot dogs! Maar dan wel vegan en bio natuurlijk.

Kortom! We zijn weer terug van eigenlijk nooit weggeweest. Wil je op de hoogte worden gehouden van al onze activiteiten, houdt dan de Facebookpagina in de gaten!


Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s