Mallemoere

 

Mallemoere
De Mallemoere is een Volkskeuken die wordt gerund door een groep enthousiaste vrijwilligers. wij bieden wekelijks (op vrijdag) een eerlijke veganistische en biologische maaltijd aan, tegen het belachelijk lage bedrag van 3 euro. Verwacht geen haute cuisine, maar gewoon een lekkere maaltijd die iedere week weer anders is. Het is eten wat de pot schaft. Wij hebben momenteel weer een locatie gevonden, wat inhoudt dat er weer bij ons gegeten kan worden. We hebben echter wel een beperkte ruimte waardoor reserveren verplicht. Wil je komen eten? Laat het ons weten door een Facebookbericht te sturen of te bellen naar: 06 37464775. Reserveren kan tot vrijdag 14:00. Wij zijn open vanaf 18:00 en het eten wordt om 18:30 uitgeserveerd!

KokLijkt het je leuk om een keer mee te helpen, we kunnen altijd wel vrijwilligers gebruiken. Bel ons dan op het eerdergenoemde nummer, of word vrienden op Facebook.

De Mallemoere is te vinden in het nieuwe pand van Locatie Spatie: Hisveltplein 21 te Arnhem Presikhaaf (de oude bibliotheek van Presikhaaf).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s